Hardloopgroep

De Bedriegertjeslopers

Samen hardlopen, samen genieten

Loopgroep de Bedriegertjeslopers is een enthousiaste groep hardlopers die wekelijks met elkaar loopt in de prachtige omgeving van de Posbank in de buurt van Rozendaal, Arnhem en Velp.


We lopen wisselende routes afhankelijk van het seizoen en de weersgesteldheid. De Bedriegertjeslopers kennen de omgeving van het Rozendaalse Veld en de flanken van de Posbank als hun ”broekzak” wat altijd garant staat voor een verrassend en uitdagend parcours in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Hardlopen voor iedereen

Hardlopen in de prachtige omgeving van de Posbank 
Geschikt voor iedereen die 30 minuten achter elkaar kan hardlopen 
Geen trainer, geen loopscholing, maar wel elke week prachtige routes 
Samen uit … samen thuis en na aflopen wat drinken op de parkeerplaats 
Geen kosten, geen lidmaatschap

We lopen doorgaans in twee groepen:
Groep 1 loopt 1 tot 1,5 uur met een paar korte wandelpauzes. Afstand: ±10 km. Tempo 8-10 km per uur
Groep 2 loopt 1,5 uur met een paar korte wandelpauzes. Afstand ± 15 km. Tempo 11-12 km per uur 
Op maandagavond vertrekken we om 19.00u, op zaterdagochtend om 9.00u. Altijd vanaf de parkeerplaats Rosendael bij de ingang van Kasteel en Park Rosendeal. 

Heb je zin om met ons mee te lopen dan ben je van harte welkom. Stuur even een mailtje of kom gewoon langs op maandagavond of zaterdagochtend.

Trail runs

Met veel plezier organiseren we al bijn a 40 jaar twee  hardloopevenementen in ons prachtige loopgebied. Meer dan 1000 hardlopers weten ons elk jaar te vinden. De eerste woensdagavond van juni is gereserveerd voor de Bedriegertjestrail en op de laatste woensdagavond van augustus vindt de Rozendaalse Veldtrail plaats. De lopers van de Bedriegertjeslopers organiseren beide trail runs. 

Meer over onze trails

Natuurlijk betrokken

Door de inzet van de Bedriegertjeslopers en andere vrijwilligers kunnen de kosten voor beide lopen zo laag mogelijk gehouden worden. Met de ondersteuning van onze sponsoren is het daardoor mogelijk om elk jaar een Goed Doel financiëel te ondersteunen. Ieder jaar opnieuw neemt het Bestuur van de Bedriegertjeslopers een besluit over waar het bedrag aan besteed gaat worden. Leidraad daarbij is dat een doel wordt gekozen wat op de een andere manier een relatie heeft met de beide lopen en de prachtige omgeving waarin we onze evenementen mogen organiseren.
Wekelijkse hardloopruns & events omgeving Posbank. Voor alle niveaus. Sluit je aan!
Sluit je aan bij onze wekelijkse rondje.
Lees meer
map-markercalendar-full